duminică, 11 februarie 2007

Duminică

Cică ar exista mai multe femei decat bărbaţi, pe lumea asta. Aşa că, automat, ne-ar creşte (nu organul) şansele de a (nu de a ne-o trage) pune bazele unei relaţii, şi, da, eventual, de a ne-o trage. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când văd câte cinci tipe cum intră cu un distrus într-un bar, ele în clasicul stil zâmbăreţ şi pofticios într-ale alcoolului, şi el in rolul omului semi-serios, care le face plăcerea şi comandă tot felul de rahaturi, îmi cam cade (nu pula, dar merge şi aia) speranţa.
Pe de cealaltă parte..
Am mers revelionul ăsta in Vatra Dornei. Staţiunea lu' peşte, Covasna e de mii de ori mai atrăgătoare, chit că abia acolo, hotelul Căprioara e plin de pensionari. Nu că aş avea ceva cu ei, dar Vatra Dornei parcă ar fi fost întemeiată special pentru ei. Pe 30 decembrie, 12 noaptea, două baruri deschise, şi alea vai de capul lor, cu muzică reciclată in stilul "am-remixul-remixului-meu-şi-l bag în boxe pe care nu le-am auzit şi nu le voi auzi in viaţa mea la maxim, pentru că e plin de pensionari în hotelul de alături, sunt pionier". Nici ţipenie de sex feminin (deci, da, automat, nici ţipenie de sex). Ok, recunosc, unul din baruri era de fapt un semi-club care se voia destul de interesant... când am intrat acolo, m-am aşteptat, dacă nu la brunete bete care să danseze pe vreo masă, macar la nişte chelneriţe care să te facă sa-ţi iei un whiskey. Pe dracu'. O barmaniţă pe la vreo 35 de ani, in acte, dar cu 50 clari, in faţă. Cam atât. O vodcă. Săniuţa, vă rog..
Idee auxiliară: îmi bag pula în ea de staţiune. No offence. Că nu-i la propriu.
Idee desprinsă din auxiliara de mai sus: De ce dracu' se enervează aşa tare omul modern când zici că-ţi bagi ceva în maică-sa? Cred că ţine de prostie şi ipocrizie. Părerea mea. Că, in fond, e destul de clar că nu vei ajunge niciodată sa o violezi pe mă-sa. Şi chiar de vei ajunge vreodată în aceeaşi cameră cu ea, să fie şi dispusă.. eu, personal, nu aş fi prea entuziasmat la gândul ca îmi voi pune-o cu o femeie de vreo de 50 de ani. Cred că spiritul ăsta protectiv legat de latura maternă e doar un rahat implementat în copilărie, când te obliga tanti invaţătoarea să faci poezii despre mămica, de 8 martie..
Să fim serioşi. Mai devreme sau mai târziu, părinţii ajung ca Dumnezeu. Apelăm la ei numai când e absolută nevoie, în rest presupunem ca nu există.
Revenind la proporţia bărbati-femei din lume. Universitatea A. I. Cuza, Iaşi. Corpul B. FEEA. Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Plin de pizde. Să mor eu.
Moment de reculegere. Pizda mă-sii..



..Am un fix cu ţigările. E stupefiant câte lucruri poţi afla despre fiinţa umană, numai privind un fumător în acţiune.. aici aş putea aminti şi de fiinţa umană în pat.. nu afli nimic despre un om, în întregul spiritului său contemplativ, dacă il analizezi când face dragoste.
Pentru că dragostea e ceva ce ţine de inconştient, şi toată fineţea actului în sine se destramă odată cu dimineaţa - sau cu rezerva de prezervative. Cum s-a destrămat magia, uiţi de ce erai, şi redevii omul ăla futut de viaţă - unii glumeţi, alţii sictiriţi, altii serioşi..
În schimb, când analizezi fiinţa umană în timp ce face sex, treaba se schimbă. Nu afli nimic, dar măcar ceea ce ştiai deja, se solidifică.
Ţineţi pasul? Revenim la ţigări - îmi pare rău, dar ăsta mi-e stilul. Trec de la una la alta ca un papagal, din cameră în cameră. A propos, am avut un papagal.. ok.. iar mă îndepărtez. Lăsăm papagalul! .. revenim la ţigări..
Când vine vorba de inoculare, ţigările sunt undeva în topul tehnicilor. Câteva exemple, extrem de micuţe: X şi Y vorbesc. Ambii sunt fumători. X işi aprinde o ţigară. Absolut instant, Y îşi aprinde şi el o tigară. X termină ţigara. Y mai are vreo trei fumuri. Totul ţine, din clipa aia, de final. "Cum să fac.. să trag alea trei fumuri mai rapid, să sting şi eu ţigara cam după el, sau o sting acum, ca sa fiu în concordanţă?".. Depinde.. dacă ţi-e prieten vechi, tragi alea trei fumuri mai repede.. dacă abia cunoşti persoana aia, sau ai vreo dependenţă legată de ea, ai să o stingi acum.. Na, c-am generalizat-o! Da' merge aşa, de multe ori..
Pe aici nu se trece! Fumatul interzis, conform legii bla bla, pe 2002. X si Y se simt frustraţi. Banii lor, ţigari cumpărate din banii lor, aerul e din banii lor, până şi Mertzanu' de peste stradă ar fi al lor, dacă ar avea legătura cu îngrădirea drepturilor garantate de Constituţie. Joacă şi ei, ca tot românul care prinde EuroSport, un biliard. Imediat, unul din ei îşi construieşte un schedule. După fiecare trei bile băgate, iese pe hol şi trage câteva fumuri. Dacă-s trei oameni, profită de ocazie şi-l pune pe Z sa joace in locul său, el işi ia o ţigară, eventual şi berea, şi se duce pe acelaşi hol. În maxim 15 minute, toţi trei vor face cu rândul, la ţigara de pe hol..
Oare ce-o fi mai important? Biliardul? Ţigara? .. .. Cine-s mai frumoşi.. Oamenii? Ploaia? ..
...
Am observat că 90% din cei pe care îi intreb care le e cea mai cea fantezie sexuală, îmi dau răspunsuri de genul "el să fie la parter, iar eu la etajul trei, şi să mi-o tragă tare", sau "în bucătăria unui restaurant" sau "pe maşina de spălat". În pula mea, eu te intreb unde vrei sa te fuţi? Te-am întrebat care ţi-e fantezia! Care! ..
..
Care.. care viaţă mi-am pierdut-o, în urma paşilor noştri grăbiţi.. Care perdea de durere şi-a pierdut geamul ce-l ascundea şi a nimerit pe umerii tăi.. care zâmbet în putrefacţie ne-a făcut să ne pierdem fericirea..
De-o clipă, mă doare capul.. clipele trec..
cât ai clipi..


-Care ţi-e cel mai ascuns secret?..

- ..în patul tău..

Un comentariu:

CosmoGirl spunea...

liftul- si am raspuns straight..fara pendulari

Despre mine

Fotografia mea
Când mă simt mai prost ca mine Şi cu toţii suntem proaste, Vreau să fie iarăşi bine Să mă'nec în berea noastre.